En rosad föreställning om Allan Edwall

Café Strandgatan tjugo, lördag 4/11 2017 kl 15.00

OBS ändringar i programmet:
Hej!
Vi fick just veta att Lucas Stark inte kan medverka på lördag på grund av familjeskäl. Som tur är gör KG Malm i stället ett blandat program med både Allan Edwalls sånger och sina egna skrönor och visor. Vi som sett och hört skådespelaren, berättaren och sångaren KG tidigare kan lova att det blir både allvar och väldigt mycket humor denna eftermiddag.
Du som anmält dig och vill ta tillbaka din bokning maila till info@visklubbenskeppet.se. Detta för att vi ska veta ungefär hur många som kommer.
Vi beklagar detta, men kan lova en fantastisk eftermiddag på Standgatan Tjugo.

Välkommen!
Hälsningar från Visklubben Skeppet

En rosad föreställning om Allan Edwall och hans mustiga visor, framförda av KG Malm.

Få kulturpersonligheter har blivit lika folkkära och älskade i Sverige som Allan Edwall. På senare år har han också blivit uppmärksammad för sina visor vid sidan av sin skådespelargärning. Mustiga skrönor och satiriska samtidsbetraktelser, färgade av svart humor, visa och folkmusik. I den rosade föreställningen “Världens Bästa Allan” framförs hans sånger av KG Malm. Många gånger uppskattade och kär gäst hos oss. Missa inte detta suveräna program!

Boka Dig/Er till info@visklubbenskeppet.se eller ring 0725-485546. Priset är 100 kr för medlemmar, 150 kr ej medlem, kontant eller Swish i kassan. Tipsa gärna vänner och bekanta!!

Du har väl kommit ihåg att betala din medlemsavgift?
Läs mer om medlemsavgift och nästa sommars Visfest.

Välkommen önskar Styrelsen för Visklubben Skeppet!