Nyheter

Visklubben Skeppet önskar alla medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Visåret börjar redan lördagen 12/1 kl 15.00 då vi har den stora glädjen att ha Lucas Stark och KG Malm med ”Världens bästa Allan” hos oss. I ett kritikerrosat program får vi ta del av Allan Edwalls liv, hans sånger, dikter och berättelser.

Lördagen 9/3 kl.13.00 är det årsmöte då alla medlemmar hälsas välkomna. Vi bjuder på smörgås, öl och kaffe.
Kl 15.00 samma dag firar vi Visans Dag till minne av Evert Taubes födelse. Vi kommer att få möta visans framtid i Boel Nihlmans charmerande person. Hon är trots sin ungdom en strålande visartist!
Elever från Visskolan i Kungälv inleder viseftermiddagen och där kan vi få nya favoriter. En spännande och ungdomlig stund i visans tecken.

Lördag den 6 april kl 15.00 är det vårfinal med Vier Brillen och det blir något av det roligaste man kan höra från en visscen. Favoriter från många visfester som blandar göteborgshumor med sånger och betraktelser, nästan i klass med HasseåTage.
Vill Du skratta, men också få lite eftertanke, så ses vi den 6 april.

Samtliga konserter är på Café Strandgatan Tjugo.
Boka biljetter till info@visklubbenskeppet.seeller ring Ingela på 0705505227. Den 12/1 och 6/4 är entrén 150 kr för ej medlem och 100 kr för medlemmar. Visans Dag 9/3 kostar det 100 kr för ej medlem och 50 kr för medlemmar!

Sprid gärna budskapet om våra viseftermiddagar i caféet till vänner och bekanta!

Välkommen!

 

Läs mer:

Arrangemangshistorik

Se några bilder från sommarens Visfest.

Om du vill bli medlem läs mer.

Om du vill tipsa oss om nyheter eller ställa frågor, använd gärna kontaktformuläret.