Nyheter

Visklubbens styrelse har inte tagit ledigt än och det finns många chanser att lyssna på visor även i sommar.
 
Öppen scen
Vi flyttar ut Öppen Scen till Hallandsgårdens innergård på Galgberget 26 juni, 17 juli och
14 augusti kl 18.00 och serveringen är öppen. Det är samma upplägg som på Fiket, ingen föranmälan behövs utan man sätter upp sig på listan om man vill framföra något från scenen. Det går precis lika bra att komma och lyssna på dessa spännande kvällar då allting kan hända.
Tipsa gärna vänner och bekanta om dessa kvällar! 
Det finns stolar, men det går också bra att ta med egen stol. 
 
Höstens program
Vi har höstens program klart så det är bara att göra en notering i kalendern redan nu.
Mer detaljerad information kommer längre fram.
Vi lovar ett mycket fint och varierat program på Café Strandgatan 20. Samtliga konserter börjar kl 15.00.
 
Lördagen 14 september kommer Pelle Jageby och gör ett program med sånger av Björn Afzelius som gick bort för 25 år sedan.
 
Den 19 oktober blir det Minivisfest med två olika inslag. Jenny och Samuel Grahn sjunger sånger av Barbro Hörberg och Anna Lovdal gör att vi minns Edith Piaf.
 
16 november gästas vi av Anette Wallin Trio. Anette är riksspelman, vissångerska, violinist, blockflöjtist och kompositör med rötter i den halländska visan och folkmusiken.
 
Mera bra musik på gång
Vill också passa på att tipsa om ytterligare två arrangemang som visserligen inte är visklubbens, men som är väldigt bra ändå.
I januari hade vi besök på Strandgatan av gruppen 4X. En mycket bra och underhållande visgrupp och ni som var där minns dem säkert. Nu kommer de tillbaka till Halmstad den 14/6 
kl 14.30 på Karl XI servicehus i ett arrangemang av Gemenskap i Halland. Det är gratis entré och det finns billig fika att köpa.
 
Till sist vill vi också tipsa om årets Galgbergsfestival 9-10 augusti med  bl.a. Emil Jensen, Pernilla Andersson och många fler. 
 
Visklubbens styrelse önskar er alla en riktigt fin sommar och hälsar er välkomna till våra program!

 

Medlemsavgift 2024
Nu är det nytt år och vill du fortsätta vara medlem, stötta visklubben, få information och gå billigare på våra program så är det dags att betala medlemsavgiften för 2024.
Avgiften är 200 kr/år och 100 kr för familjemedlem skriven på samma adress.
Betalas till Visklubben Skeppet, plusgiro 25 70 15-8. Skriv namn, mailadress eller telefonnummer. Vid frågor om medlemskap ring Eva Karlsson 0730-654211.

Visklubben Skeppets styrelse hälsar er hjärtligt välkomna!


Tips på sidor att läsa:

Arrangemangshistorik

Om du vill bli medlem läs mer.

Se några bilder från Visfesten 2018.

Kontakta oss.